Kuidas koristusteenust edukalt tellida?

Copy
Foto: Unsplash

Koristusteenus tuleb enamasti meelde siis, kui ruumid vajavad hädasti korrastamist. Puhtuse ja korra hoidmine on oluline, kuid sageli ka aeganõudev ülesanne. Olgu tegemist büroo, tootmispinna või kortermaja trepikojaga – puhtus on hädavajalik nii praktilistel põhjustel kui ka meeldiva keskkonna loomiseks.

Puhastusproff OÜ eesmärk on hoida ettevõtete ruumid alati esinduslikena, et te ei peaks muretsema koristustööde pärast. Pakume usaldusväärset ja kvaliteetset teenust, mis vastab kõikidele vajadustele. Meie kogenud meeskond kasutab kaasaegseid töövahendeid ja meetodeid, et pakkuda tulemusi, mis ületavad ootusi. Kui otsite tõhusat lahendust, võtke meiega ühendust ja koostame teile sobiva pakkumise!

Professionaalne koristusteenus versus ise koristamine

Koristusteenuse kaalumisel tuleb tihti mõelda, kas teha tööd ise või tellida professionaal. Kuigi esmapilgul võib ise koristamine tunduda odavam, on sellega sageli kaasnevad varjatud kulud alahinnatud.

Professionaalne teenus pakub mitmeid eeliseid. Koolitatud koristajad kasutavad spetsiaalseid vahendeid ja meetodeid, mis tagavad põhjaliku ja efektiivse tulemuse. Lisaks on neil ligipääs professionaalsetele seadmetele ja vahenditele, mis tagavad sügavama ja kauakestvama puhtuse ning pikendavad pindade eluiga.

Ise koristades võib töö jääda pealiskaudseks, eriti keerukamate kohtade või spetsiaalset hooldust vajavate pindade puhul. Professionaalne teenus säästab aega ja tagab kvaliteetsema tulemuse, pakkudes korrapärast hooldust ja vähendades vajadust suurpuhastuste järele.

Foto: Unsplash

Mida koristusteenus siseruumides võiks katta?

Mõned koristusteenused võivad tunduda soodsad, kuid tegelikult hõlmavad vaid põhilisi töid. Meie lähenemine keskendub täisteenusele, mis tagab täieliku puhtuse.

Mõistlik teenus peaks hõlmama järgmisi töid ja sagedusi:

Igapäevased tööd:

- Prügikastide tühjendamine ja sorteerimine

- Tööpindade puhastamine ja desinfitseerimine

- Põrandate puhastamine tolmuimejaga ja vajadusel kohtpuhastused

- Sanitaarruumide puhastus ja hügieenitarvikute täiendamine

- Uksekäepidemete ja lülitite desinfitseerimine

- Klaaspindade kohtpuhastus

Iganädalased tööd:

- Põrandate pesemine ja vaipkatete süvapuhastus

- Tolmu pühkimine kõrgematelt pindadelt

- Kööginurkade süvapesu, sealhulgas seadmete puhastus

Kord kuus:

- Akende sisepuhastus

- Ventilatsiooniavade puhastamine

- Mööbli ja pehme sisustuse tolmuimejaga puhastus

Koristusteenust täiustavad lisateenused

Meie teenuse väärtust tõstavad harvemini vajaminevad lisateenused, mis muudavad hoolduse terviklikuks. Need on kohandatud kliendi vajadustele ja aitavad likvideerida keerulisemaid mustuseid, mis igapäevastele vahenditele ei allu.

1. Eripuhastustööd

Kui tavalisest hoolduskoristusest ei piisa, on eripuhastustööd vajalikud - näiteks ehitusjärgsed puhastused või suurürituste järgsed koristustööd.

2. Vaipade ja mööbli keemiline puhastus

Sügavpuhastus eemaldab mustuse ja taastab tekstiilide värskuse, pikendades nende eluiga.

3. Akende pesu

Soovitame akende pesu vähemalt kaks korda aastas – säravad aknad annavad interjöörile viimase lihvi.

4. Sisehaljastus

Siseruumides olevate taimede eest hoolitsemine, sealhulgas kastmine, väetamine ja vajadusel ümberistutamine.

5. Mööbli ja pindade kaitsehooldus

Puitpindade vahatamine ja hooldusõlitamine pikendab nende eluiga ja säilitab esteetilise välimuse.

Foto: Unsplash

Koristusteenuse kontseptsiooni kokkupanek

Iga koristusteenuse lahendus on kohandatud konkreetse objekti ja kliendi vajaduste järgi. Erinevad pinnad vajavad erinevat sagedust ja tööde mahtu. Näiteks ühes büroos võib fuajee vajada puhastust paar korda nädalas, teises mitu korda päevas – kõik sõltub kasutusintensiivsusest.

Objekti kaardistamisel määrame kindlaks täpsed tööde kirjeldused ning võimalusel rakendame ka automatiseeritud lahendusi. Koristusteenus pole kunagi staatiline – me jälgime pidevalt kvaliteeti ja teeme vajadusel parendusi.

Koristusteenuse hind

Koristusteenuse hind jaguneb püsikuludeks ja muutuvateks kuludeks. Püsikulud hõlmavad tavapäraseid tegevusi nagu põrandate puhastamine ja tolmu pühkimine. Hind sõltub ruumi suurusest ja tööde sagedusest aga hind on püsiv perioodis.

Muutuvad kulud lisanduvad vastavalt kliendi soovidele, näiteks hügieenitarvikute varustamine või akende pesu. Selleks, et hinnata ligikaudselt hindu ning vaadata objekti suuruse mõju hinnale, võite katsetada Puhastusproffi hinnakalkulaatorit.

Koristusteenus Tallinnas ja üle Eesti

Puhastusproff on usaldusväärne partner sadadele ettevõtetele, riigiasutustele ja korteriühistutele üle kogu Eesti. Meie pikaajaline kogemus ja üle 500 töötaja aitavad pakkuda kvaliteetset koristusteenust nii Tallinnas kui ka teistes linnades.

Lisaks oleme pühendunud keskkonnamõjude vähendamisele. Uuendame pidevalt oma töövahendeid ja meetodeid, et pakkuda kvaliteetset teenust väiksema energiakuluga.

Oleme aidanud hoida korras erinevaid objekte ja puhastanud miljoneid ruutmeetreid pindu. Kui soovid meid proovile panna, võta meiega ühendust ja tuleme kaardistame teie objekti!

Copy
Tagasi üles