Seksuaalsus ja emotsionaalne side. Kui oluline on see romantilise suhte jaoks?

Copy
Foto: Pexels

Kes ei nõustuks, et seksuaalsuse ja sügavama emotsionaalse sideme kombinatsioon on põnevaks ja paljulubavaks paarisuhteks hädavajalik. Võib kindlalt öelda, et seksuaalsus on nagu teine karisma: enesekindlus, mängulisus ja positiivsus võimaldavad teil säilitada dünaamilisi ja tervislikke suhteid. Ja võime luua oma partneriga emotsionaalne side tagab, et teie suhe sisaldab sügavamaid vestlusi, mis aitavad teil tekkivate väljakutsetega toime tulla.

Kas seksuaalsus on elutähtis energia?

Seksuaalsus hõlmab loomulikult suhte intiimset aspekti, mis määrab füüsilise atraktiivsuse, seksuaalse ühilduvuse ja paari rahulolu. Kuid tasub teada, et seksuaalsusel on palju laiem tähendus, kui te ehk ette kujutate. Seksuaalsus on võime teisi oma isiksusega võluda. Eriti suhetes on oluline imetleda oma partnerit, sest atraktiivne, huvitav ja sidemeid loov isiksus hoiab intiimsuse ja põnevuse sädeme suhetes elus.

Kui soovite käivitada oma seksuaalenergiat:

  • hoolitsege enda eest - mõelge mitte ainult oma kehale, vaid ka oma emotsionaalsele tervisele;

  • näidake enesekindlust ja teadke oma väärtust - pöörake tähelepanu oma kõnnakule ja kehahoiakule, mis annavad märku sellest, kuidas te end oma kehas tunnete;

  • Valige riideid, mis annavad teile enesekindlust - leidke, millised teile sobivad ja mis rõhutavad teie kehajooni;

  • Flirt ja mäng - võib-olla ei ole igaühele ette nähtud flirtimises loomulik olemine, kuid Yesyes.ee ideedega saate oma intiimset elu hõlpsasti vürtsitada. Olgu see erootiline lauamäng, seksikas pesu või võrgutav feromoonidega parfüüm - kiirustage kohe soodusmüügile!

Ühendage seksuaalsus emotsionaalse sidemega

Loomulikult ei piisa vaid füüsilisest atraktiivsusest, heast aurast ja kirglikust intiimsusest, et säilitada terve romantiline suhe. Kui armastus hääbub, kaovad tõeline emotsionaalne side, kvaliteetne suhtlemine ja vastastikune lugupidamine, seega ei tohi unustada läheduse tunnet, mis on ülioluline.

Teisisõnu, suhte edu sõltub partnerite vahelisest emotsionaalsest sidemest. See hõlmab vastastikust mõistmist, empaatiavõimet ja võimet tõhusalt suhelda mõlemaid partnereid mõjutavate erimeelsuste või raskuste korral. Kahjuks ei tähenda suhted ainult seksuaalsete vajaduste rahuldamist ja positiivseid emotsioone, mistõttu on nii oluline teha oma partneriga koostööd, et tugevdada tundeid.

Milles seisneb probleem?

Paarid lähevad sageli lahku, kui neil on erinev arusaam seksuaalsuse ja emotsionaalse seotuse tähtsusest suhetes. Näiteks võivad mõned paarid panna suuremat rõhku seksuaalsele ühilduvusele, vältides ebamugavaid vestlusi igapäevaprobleemidest. Lõpuks teevad suhte sisemised probleemid võimatuks seksuaalelu nautimise - seega kui teie suhtest ei ole kuritarvitamist ja rahulolematust, alustage emotsionaalse ühenduse loomisega, vastates järgmistele küsimustele:

  • kas te tunnete end oma suhetes oma partneriga turvaliselt;

  • kas teie partner mõistab teie vajadusi ja kas te suudate talle oma vajadustest rääkida;

  • Kas teete oma partneriga oma suhte nimel samu jõupingutusi?

Rääkige oma partneriga ja otsustage, kas saate koos kogeda täiust, rahulolu ja turvalisust, ühendades seksuaalenergia emotsionaalse sideme ja vastastikuse kasvuga. Rääkige avameelselt ja ausalt oma soovidest ja vajadustest, kuulake teineteist ja ehitage tugevam partnerlus.

 
Copy
Tagasi üles