Ripsmetušš tundlikele silmadele on käeulatuses

Sisuturundus
, reklaamartiklite toimetaja
Copy
Foto: unsplash.com

Parim ripsmetušš on see, mis sobib Sinu vajaduste ja ootustega. Kuigi ripsmetuššide valik on lai, siis tavapärasest keerukam on leida ripsmetušš tundlikele silmadele. Kui see on üks probleem, millega Sinagi rindu pead pistma, on Sulle kindlasti abi meie ilueksperdi nõuannetest.

Parim ripsmetušš võib olla ka pikendav ripsmetušš

Tõenäoliselt oled kohanud soovitust, et parim ripsmetušš tundlikele silmadele peab olema võimalikult neutraalne ning kindlasti ei sobi pikendav ripsmetušš, veekindel ripsmetušš ega värviline ripsmetušš. Õnneks ei ole kõik nii must-valge ja eri tulemusi pakkuv hea ripsmetušš on ikka olemas.

BioNike ripsmetušš on paljude jaoks osutunud parimaks lahenduseks. See Itaalia tuntuim apteegikosmeetika bränd spetsialiseerubki just kosmeetikale, mis on mõeldud tundlikule ja allergilisele nahale. BioNike Color Infinity ripsmetušil on spetsiaalne silikoonhari, mis aitab vaid mõne tõmbega saavutada pikemad ja selgelt vormitud ripsmed. Ka on see ripsmetušš säilitusainetevaba, gluteenivaba, lõhnaainetevaba ning oftalmoloogiliselt testitud tundlikel silmadel ja kontaktläätsede kandjatel.

Samasugused testid on edukalt läbinud IDUN Minerals Vatn veekindel ripsmetušš, tänu millele võivad selle toote kasuks otsustada needki, kel on tundlikud silmad. 100% vegan koostist on rikastatud sheavõi ja kastoorõliga, et toita ja hooldada ripsmeid. Kõige parem on aga tõsiasi, et kuigi ripsmetušš püsib terve päeva, on see samal ajal sooja veega kergesti eemaldatav. Lisaks musta värvi ripsmetušile on olemas sama toote sinine alternatiiv, et saaksid nautida tõeliselt silmapaistvat ja efektset tulemust.

Õigesti valitud ripsmetušš garanteerib parima tulemuse

Alati tasub jälgida seda, kas ripsmetušši tootja on tunnustatud ja usaldusväärne ettevõte ning mida toode sisaldab. Lisaks aga vaata ka seda, millistele ripsmetele üks või teine ripsmetušš mõeldud on. Võib küll tunduda, et üks toode sobib kõikidele, ent ripsmetušši koostis ja harja kuju omavad soovitud tulemuse saavutamisel väga suurt rolli.

Loomupäraselt lühikeste ripsmete pikendamiseks ja volüümi lisamiseks on sobiv valik Idun Minerals Gull ripsmetušš. Erilise disainiga peened kiudharjased tagavad maksimaalse tiheduse klassikalise volüümi efekti saavutamiseks. Skandinaavia teadlaste poolt välja töötatud koostis sisaldab looduslikke mineraalseid pigmente ja on täistaimne.

Kellel on juba pikemad ripsmed aga soovib intensiivsemat ripsmekaart, võivad katsetada IDUN Minerals Liv All-In-One ripsmetušši. Jojoba derivaatidega rikastatud ripsmeid tugevdav ja niisutav 100% vegan ripsmetušš tagab silmapaistva 3-D meigitulemuse.

Miks on keeruline leida ripsmetušš tundlikele silmadele?

Ripsmetušš tundlikele silmadele on lihtsamini leitav ka siis, kui mõistad probleemi olemust. Esiteks võivad tundlikkust põhjustada teatud koostisosad. Võimalik, et Sa oled juba märganud, mis koostisosadega meigitoodete kasutamine Sinu kergesti ärrituva ja reaktiivse naha jaoks ei sobi. Lihtne ja kiire lahendus on selliste toodete vältimine.

Teiseks, nahk ja silmad võivad tundlikuks muutuda valede harjumuste tõttu. Korrektne näohooldusrutiin nii hommikul kui õhtul on paljude jaoks probleemi lahendanud. Samamoodi on oluline kasutada õigeid hooldusvõtteid. Meiki, ja eriti silmameiki, eemaldades peavad liigutused olema õrnad ja rahulikud. Tugev hõõrumine aitab küll meigi maha saada, ent siis pead tegelema ärritunud ja punase naha rahustamisega.

Kolmandaks säilivustähtaja eiramine. Avamata ripsmetušš säilib tavaliselt kuni kaks aastat, ent kui oled selle juba lahti teinud, on säilivusaeg 3-6 kuud. Aegunud ripsmetušš, isegi kui see on su suur lemmik, võibki olla põhjus, miks ripsmetuši kasutamine Su silmi ärritab. Siin on parim lahendus oma tee lõppu jõudnud toode minema visata ning valida välja uus parim ripsmetušš tundlikele silmadele. Õige toode hoiab Su tervist ja aitab iga päeva alustada enesekindlalt ning hea tundega.

Copy
Tagasi üles