Lihstad näpunäited mängusiseseks panustamiseks

Sisuturundus
, reklaamartiklite toimetaja
Copy
Foto: unsplash.com

Mängusisene panustamine tähendab võimalust teha panuseid reaalajas pärast spordisündmuste algust. Olukorras, kus muutuvad nii koefitsiendid kui ka mängu dünaamika, pakuvad kihlveokontroid nagu näiteks Vivatbet.ee palju erinevaid võimalusi spordiennustusteks. Hoolimata sellest, et tegemist on hasartmänguga, võib mõningate strateegiate järgimine mängusisesel panustamisel võiduvõimalusi suurendada.

Jälgi momentumit

Momentum liigub igasuguse spordivõistluse käigus mitmeid kordi ühelt võistlejalt või meeskonnalt teisele. Tennises võib momentum tähendada, et üks mängija võidab mitu geimi järjest, jalgpallis võib see aga väljenduda näiteks pallivaldamise protsendi muutuses. Spordiennustustes saab selliseid kõikumisi edukalt ära kasutada. Näiteks võib panustada meeskonnale, kelle käes on initsiatiiv peale väravat või vastastele antud punast kaarti.

Kasuta ära ülereageerimist

Pärast dramaatilisi sündmusi, nagu näiteks värav jalgpallis, katsu leida koefitsientide liikumisi, mis pole täiel määral õigustatud. Selline olukord võib ette tulla näiteks mängudes, kus üks meeskondadest on selge favoriit, kuid esimese värava lööb hoopis vastasvõistkond. Sündmuste selline kulg tähendab enamasti, et koefitsient pöördub (põgusalt) nõrgema võistkonna kasuks ning see on hea hetk panustada favoriidi kasuks algsest soodsama koefitsiendiga.

Maanda oma mängueelsete panuste riski

Kui oled teinud spordiennustuse enne mängu algust ning meeskond, kellele panustasid on peale esimese poolaega kaotusseisus või kui mäng ei kulge ootuspäraselt, tee mängu kestel spordiennustus teise võistkonna kasuks. See võimaldab vältida kaotust ning maksimeerida sinu tulu.

Kasuta ära kihlveokontorite koefitsientide erisusi

Võrdle samaaegselt erinevate kihlveokontorite reaalaja koefitsiente ja katsu leida erinevusi, millelt kasu lõigata. Näiteks kui Vivatbet.ee pakub -105 koefitsienti mingile sündmusele, mille koefitsient mingis teises kihlveokontoris on -120, tee oma spordiennustus kiiresti erinevates kontorites kummalegi poolele. See on üks kindlamaid panustamisvõimalusi tulu teenimiseks.

Jälgi mängu lõpupoole väsimuse ilminguid

Mängusisene panustamine võimaldab tuvastada matšide lõpupoole väsinud võistkondi ning seda saab spordiennustuste tegemisel ära kasutada. Väsinud meeskondade vastu on agressiivsetel vastastel lihtsam lüüa väravaid või võita punkte. Sellises olukorras on mõistlik teha panuseid initsiatiivikamale võistkonnale. Samas tasub veenduda, et tegemist on ikka väsimuse ja mitte ajutise tempo mahavõtmisega.

Väldi impulsiivset panustamist

Ära lange impulsiivse mängusisese panustamise lõksu, reageerides igale väiksemalegi arengule uue panusega. Jälgi olukorda, kuid oota enne panustamist selgeid signaale näiteks selle kohta, et mänguinitsiatiiv on üle läinud teisele võistkonnale. Kannatlikkus hoiab ära liigsed riskid ja kaotused.

Tähelepanu! Tegemist on hasartmängu reklaamiga. Hasartmäng pole sobiv viis rahaliste probleemide lahendamiseks. Tutvuge reeglitega ja käituge vastutustundlikult!
Copy
Tagasi üles